Mikroneulaus.png

1Need-mikroneulaus

Mikroneulauksesta saat apua moniin iho-ongelmiin. Se on ihoa läpäisevä hoito, joka aktivoi ihon uudistumista, sillä se stimuloi kollagenin tuotantoa. Mikroneulaus on erinomainen hoito, kun haluat parantaa ihosi rakennetta ja kimmoisuutta. 

Käytän mikroneulauksessa 1NEED-laitetta, jonka on valmistanut italialainen Campomats – lääketieteellisen mikroneulauksen teknologiaan keskittynyt yhtiö. Mikroneulauksen tehokkuus perustuu ihon kollageenintuotannon ja elastiiinisäikeiden aktivointiin mikroskooppisen pienien reikien avulla. Iho kokee hallitun mikrotrauman, jonka jälkeen se parantaa itse itseään luonnollisesti. Jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen iho tuntuu huomattavasti tasaisemmalta, ja se näyttää kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona. Sarjahoitojen määrä riippuu ihosi kunnosta.

Hoitosarjaksi suositellaan 3–6 käsittelyä 2 viikon välein. Voit huomata jokaisen kerran jälkeen entistä paremmat tulokset! Halutessasi iho puudutetaan voiteella ennen toimenpidettä, minkä ansiosta tunnet hoidon aikana vain pientä pistelyä iholla. Kasvojen lisäksi on tarjoan mikroneulausta myös kaulalle ja dekolteelle, alueille, johon ikääntymismuutokset iskevät jopa kasvoja näkyvämmin.

Mikroneulauksen yhteydessä käytän BioRePeel -kemiallista kuorintaa, joka on loistava epäpuhtauksien ja aknearpien hoitoon. Toinen käyttämäni tuotemerkki on Fusion Meso, jonka hoitoseerumit valitaan aina yksilöllisesti, oman ihon tarpeiden mukaan. Ne sisältävät peptidejä, luonnonuutteita, hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiineja, jotka osaltaan lisäävät hoidon tehoa. Fusion Meso on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki esteettisen lääketieteen ja ihonhoitotuotteiden alalla. Kaikki Fusion sarjan hoitoseerumit on steriloitu kolme kertaa mikrosuodattamalla. Tällä tavoin on säilytetty vitamiinien ja aktiivisten ainesosien korkein laatu. 

Hoidon jälkeen

Vältä ihosi koskettelua, ja vaihda puhdas tyynyliina ja kasvopyyhe. Vältä myös saunaa, uimista ja hikiliikuntaa 24 tunnin ajan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan C-vitamiinin käyttöä sisäisesti ja ulkoisesti. Seuraavana päivänä voit pestä kasvot ja käyttää meikkiä.

Esteet hoidolle; ihosyöpä, aktiivinen huuliherpes, diabetes, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja ihoon vaikuttavia lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan). Näissä tapauksissa konsultoi ensin lääkäriäsi. 

Hinnat


Mikroneulaus + BioRePeel

Kasvot (1h): 260 €

Kasvot, kaula, dekoltee (1,5h): 399 €

Mikroneulaus + ihon tarpeiden mukaan valittu meso-cocktail

Kasvot (1h): 250 €

Kasvot, kaula, dekoltee (1,5 h): 350 €