dmk_entzyme_therapy.jpeg

DMK-entsyymiterapia

DMK on ihonhoitokonsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi!

DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien juurisyihin, ei vain pelkkään pinnalliseen oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja levollinen.

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenikäisille, kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Se kuntouttaa ihoa ja parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat kiireen vilkkaa. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

DMK perustuu neljään vaiheeseen: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN.

1. POISTO

Kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta. Liiallinen kuollut solukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta ja harmaalta.

2. JÄLLEENRAKENNUS

Ihon sisäisten toimintojen optimointi. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka jälleenrakentavat ihoa. Tämä palauttaa ihon happovaipan eli suojakerroksen. Ihon PH on luonnostaan hapan, terveen ihon PH-arvoltaan välillä 4,5-5,5.

3. SUOJAUS

Iho suojataan antioksidanttien (vitamiinit C, E) avulla ympäristön (aurinko, ilmansaasteet, sininen valo) haittavaikutuksilta

 

4. YLLÄPITO

Vaihe tapahtuu kotioloissa, ihon hyvinvointia ylläpidetään DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin hoitolahoidolla saavutetut tulokset säilyvät mahdollisimman pitkään.

DMK-konsepti kuntouttaa ihoa; säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle. DMK käyttää ainoana maailmassa viestintäentsyymejä, jotka tehostavat ihon omia toimintoja ja pitävät sen aktiivisesti ja ihanteellisesti toimivana. DMK-entsyymiterapia tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa.

Hinta


DMK-entsyymiterapia (2h): 169 €


DMK-entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle: 260 €

(2 hoitokertaa: (2h ja 1,5 h)