HIFU_4.png

HIFU-hoidot

Hifu on yksi tehokkaimmista kasvoja ja vartaloa kiinteyttävistä ja kohottavista hoidoista ilman kirurgiaa. Edistyneen 5D-teknologian avulla ultraäänienergia voidaan kohdentaa tarkasti haluttuun syvyyteen, riippuen hoitoalueen ihon paksuudesta. Hoito on kivuton, turvallinen ja tehokas. Jo yksi hoitokerta voi riittää, mutta 3-kerran sarjahoidolla saavutetaan huipputulokset!

Hoitolassamme käytetään AAC 5D HIFUa, joka on valmistettu Etelä-Koreassa yksinoikeudella Arbnora Aesthetic Clinicille.

HIFU (High intense focused ultrasound) perustuu korkeatehoiseen ultraäänienergiaan, joka kohdennetaan tarkasti haluttuun ihon kerrokseen, aina Dermis ja SMAS -kudoksiin asti. Hoito kiihdyttää kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihossa ja sen vaikutukset näkyvät juonteiden ja ryppyjen madaltumisena, kimmoisuuden lisääntymisenä ja ihon tiukkenemisena.

Kasvojen alueella Hifu vähentää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita, roikkuvia poskia ja kaksoisleukaa. Vartalossa Hifua käytetään yleensä kiinteytyshoitona. Yleisimmät käyttökohteet ovat olkavarren takaosa, vyötärön seutu ja reisien takaosa.

Tulokset voi havaita parhaimmillaan välittömästi hoidon jälkeen, mutta lopullinen lopputulos on nähtävillä vasta useiden viikkojen, jopa kahden kuukauden jälkeen. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 2 kuukauden kuluttua edellisestä. Parhaiten Hifu toimii aikuisilla 35-60 -vuotiailla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta jossa ikääntymisen merkit jo näkyvät.

 

 

Hoidon jälkeen

Pian hoidon jälkeen voi ilmetä ihon turvotusta ja punoitusta, mutta ne hälvenevät ja iho rauhoittuu seuraavaan päivään mennessä. Saunaa, auringonottoa ja solariumia olisi hyvä välttää viikon ajan. Käsitelty alue saattaa olla kosketusarka tai tunnoton noin viikon ajan. 

Esteet hoidolle, ihosyöpä, hammastulehdus, epilepsia, sydämentahdistin, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja ihoon vaikuttavia lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan). Näissä tapauksissa konsultoi ensin lääkäriäsi.

Hinnat

Kasvo-Hifut

Otsa: 299 €

Leukalinja: 299 €

Leukalinja+kaula: 385 €
Kaula: 289 €
Koko kasvot: 549 €
Koko kasvot + kaula: 619 €

Vartalo-Hifut

Kädet: 590 €

Vatsa: 650 €

Takareidet: 650 €
Sääret: 490 €
Selkä: 600 €