MicroGold_Product_Page.webp

MicroGold-mikrokanavointi

on uutuus, vitamiinipommi, joka tuo välittömästi hehkua iholle. Sen nerokkaalla mesoterapia-leimasimella tehoaineet saadaan vietyä ihoon nopeasti, turvalllisesti ja tehokkaasti. Se muistuttaa mikroneulausta, mutta on ehdottomasti tehokkaampi menetelmä, sillä tuotteet saadaan toimitettua täsmällisesti haluttuun syvyyteen. Lopputuloksena on hehkuva ja täyteläinen iho!

MicroGold-mikrokanavointihoidossa viedään hoitoseerumeita suoraan ihoon neuloissa olevien kanavien välityksellä. Neulat ovat 24k kullalla päällystettyjä, titaanista valmistettuja ja ne ovat hiustakin ohuempia. Tuotteita vapautuu neuloista ihon alla haluttuun paikkaan, haluttuun syvyyteen. Hoidossa käsitellään aina kasvot ja kaula. Käytettävät hoitoseerumit valitaan jokaisen asiakkaan toiveita kuunnellen ja ihon tarpeet huomioiden.

 

Käytän brändiä Fusion Meso. Sen hoitoseerumit sisältävät mm. peptidejä, kasvutekijöitä, hualuronihappoa, vitamiineja, aminohappoja.

Mesoterapialla voidaan parantaa ihon kiinteyttä, ihon sävyä, madaltaa juonteita, supistaa laajentuneita huokosia tai rauhoittaa talintuotantoa, rauhoittaa rosacceaa. Hoidon jälkeen ihossa on uskomaton sileys, elinvoima ja hehku! Ei vaadi toipumisaikaa.
 

Ennen hoitoa


Vältä aurinkoa vähintään 24h, mieluiten kuitenkin viikko ennen hoitoa, vähentämään hyperpigmentaatioriskiä. Älä käytä aurinkovoidetta hoitopäivänä. Edellisestä kuorintahoidosta pitää olla kulunut vähintään 2 viikkoa. Älä käytä voimakkaita Retin-A tai vastaavia lääkevoiteita viikkoa ennen hoitoa. Jos sinulla on herpes, aktiivinen tai passiivinen, kannattaa aloittaa estolääkitys viikkoa ennen hoitoa. Kaikki oleellinen tieto terveydentilastasi on ilmoitettava ennen hoitoa. Täyteainehoitoihin on oltava väliä vähintään 2 viikkoa ennen MicroGold-hoitoa.

Hoidon jälkeen

Vältä hikoilua (myös saunaa) 24 h.

Mene mielellään nukkumaan hoitoseerumeiden vaikuttaessa eli ei kasvojenpesua. Älä meikkaa samana iltana. Kosteuta ihoasi tavallista enemmän. Vältä voimakkaita kuorivia happoja ja A-vitamiineja iholla 2 viikon ajan. Vältä aurinkoa kahden viikon ajan ja käytä suojaustuotetta, jossa vähintään SPF 30. Seuraavan 2 viikon aikana ei pidä ottaa täyteaineita tai muita invasiivisia hoitoja. Suositellaan käytettävän C-vitamiinia sisäisesti.

Hinnat

 

AAC MicroGold Vitamin Booster: 179 €

(1 seerumilla / kasvot + kaula)


AAC MicroGold Instant Glow: 289 €

(2 seerumilla / kasvot + kaula)

Suosituin MicroGold-hoito!

AAC MicroGold Summer Glow: 229 €

(2 seerumilla / kasvot + kaula)

Uutuus MicroGold-hoito!