Timanttihionta_6.png

Timanttihionta

on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet.

Timanttihionta on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Sen toiminta perustuu laitteen hoitopäässä oleviin pieniin timantteihin ja säädettävään alipaineimuun. Laite imee kuolleen ihosolukon ja epäpuhtauksia tehokkaasti pois ihon pinnalta. Hoitopäät ja laitteen tehot valitaan jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden ja hoidettavan alueen mukaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet. Voiteet ja seerumit imeytyvät tehokkaammin ja meikki levittyy kauniimmin. Hoidon jälkeen on tärkeää noudattaa kosmetologin antamia kotihoito-ohjeita. Hoito on kivuton ja suurin osa kokeekin sen hyvin miellyttävänä ja rentouttavana.

Timanttikuorinta sopii:

  • normaalille, rasvaiselle, sekaiholle, pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle

  • nuorille ihonpuhdistukseen, aikuiselle iholle samean ja karhean ihon kirkastamiseen ja ihon uudistamiseen

  • auringon aiheuttamien vaurioiden vähentämiseen. Hoito onnistuu tässä tapauksessa parhaiten tammi-huhtikuussa tai vastaavasti kesän jälkeen 

  • iän aiheuttamien pigmenttimuutoksien käsittelyyn

  • akne-, ja muiden arpien madaltamiseen

  • mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien vähentämiseen

 

Timanttihiontaa ei suositella ohuelle iholle.
 

 

Hinta


92 € sisältäen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ihon tarpeisiin sopivat tehoaineet, rauhoittavan naamion ja suojaavan loppuvoiteen. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6 kertaa 1-2 viikon välein. Sarjahoidosta -10% alennus.